Stichting DeMoeder's Geuren is destichting van deMoeder's Geuren wierook, die u kunt vinden op www.wierook.nl en winkel.wierook.nl

Home

uit 'The Human Cycle', pg. 59.

lotus_voorpagina

Stichting de Moeders Geuren is opgericht op 18 juni 2004 en heeft tot doel projecten en activiteiten te ontwikkelen en te ondersteunen die een voorbeeld functie uitoefenen om navolging te stimuleren. Het betreft projecten op uiteenlopende gebieden zoals onderwijs, landbouw en sociale ontwikkeling. Deze projecten zullen hoofdzakelijk in India en Nederland gesitueerd zijn.

Door de Belastingdienst is Stichting de Moeder's Geuren aangemerkt als een instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Successiewet. Dit betekent dat giften aan Stichting de Moeder's Geuren voor de belasting aftrekbaar zijn.

Stichting de Moeders Geuren is een zusterorganisatie van The Mothers Service Society, Pondicherry, India. The Mothers Service Society is een Social Science Research Institute opgericht in 1969 en erkend door de Regering van India.

Projecten die op dit moment ondersteund worden vind je in de blokken hieronder.

 
Elk kind is een potentieel genie

school_3

Sept 2014. Het verhaal van het onderwijs systeem van Glenn Doman: Het begin, Glenn Doman en kinderen met hersenbeschadigingen, De Glenn Doman onderwijs- methode, in India, in Nederland en nog meer...
April 2012. Leer-je-baby-lezen project (of Het Ware Kind project). Lees meer...

Op de  Primrose school en de Shikshayatan school in Tamil Nadu, Zuid India, wordt het onderwijs van de toekomst ontwikkeld. Lees meer...

"Elk Kind Kan Een Genie Worden" - artikel in Ode magazine december 2011

 

Is Falsehood Becoming Untenable?

school_3

Mei 2018. Een Engelstalig artikel over de onhoudbaarheid van de Leugen geschreven door Robert van Harten, voorzitter van De Moeder's Geuren.

Verschenen in het e-journal Cadmus van the World Academy of Art & Science (WAAS) op 28 mei 2018. Lees het artikel alsPDF.

 

Een_Evolutionaire_Theorie_van_Vrede_en_Eenheid
Een artikel van de Stichting in ODE Magazine november 2011!
Lees het artikel: "Een Evolutionaire Theorie van Vrede en Eenheid"

 
EM - An Earth Saving Revolution

EM_in_de_praktijk_mEffectieve micro-organismen, kortweg EM genoemd is een mengsel van gewoon in de natuur voorkomende micro-organismen. Zij zorgen voor een grotere oogst, lekkerder groenten, meer energie, gezonder vee, zuiverder water... zonder gebruik van chemicalien, kunstmest en pesticiden. De Stichting wil het gebruik van EM in India en Nederland stimuleren, voorbeeldprojecten opzetten en ondersteunen.    

 
Future Education Conference 2018

school_3

Een verslag van de Toekomstige Educatie Conferentie (Future Education Conference) van 28 januari 2018, gehouden te Puducherry, Tamil Nadu, India. Vertaald vanuit het Engels met Google Translate.

Het Nederlandstalige document is hier te downloaden.

Het oorspronkelijke Engelstalige document is hier te downloaden.

 

A Pragmatic view on the Evolution of Life: Trends, Paradigm Shifts or New Laws of Life?

school_3

Mei 2017. Een Engelstalig artikel over de pragmatische kijk op de Evolutie van het Leven geschreven door Robert van Harten, voorzitter van De Moeder's Geuren. Verschenen in het e-journal Eruditio van the World Academy of Art & Science (WAAS) op 4 mei 2017.

Lees het artikel als PDF.

 
Wereld Vredesleger
& Theorie van Vrede

duifDe komst van een Wereld Vredesleger is een kwestie van tijd en garandeert de mensheid voor altijd vrede en welzijn

"The World Army is the symbol that we have outgrown war. The World Army does not want to fight. It is so constituted that is does not have to fight. It compels other armies not to fight. The World Army is the first army that is truly invincible."

Lees "An Evolutionary Theory of Peace" (PhD proposal)

 
The Mother's Nature Peace Resort
peace resortIn een landbouwgebied in Zuid-India wil de Stichting een Stilte Resort helpen opzetten. Een voorbeeldproject op ruim 100 hectare natuurgebied, waar in deze haastige tijd de mens tot innerlijke rust kan komen in stilte en eenvoud te midden van een rijke natuur. Yoga- en meditatielessen, Ayurvedische workshops en sportfaciliteiten zijn voor ieder vrij toegankelijk.
 
Encyclopedie Sociale Ontwikkeling
encyclopedieEen belangrijke activiteit van The Mothers Service Society, die de Stichting wil ondersteunen, is het samenstellen van een Encyclopedie van het Proces van Sociale Ontwikkeling. Dit proces is uitgewerkt in 394 principes. Onder elk principe komen verschillende facetten van het leven/de maatschappij aan de orde, zoals organisatie, institutionalisering, bevolking, geld etc. De encyclopedie omvat een uitvoerige Theorie van sociale ontwikkeling...
De laatste ontwikkelingen treft u aan op humanscience.wikia.com.
 

Scientific Reversal in the Offing?

school_3

Nov 2018. Een Engelstalig artikel met de vraag of er een wetenschappelijk kantelpunt in het verschiet ligt. Geschreven door Robert van Harten, voorzitter van De Moeder's Geuren.

Verschenen in het e-journal Cadmus van the World Academy of Art & Science (WAAS) op 1 november 2018. Lees het artikel als PDF.

 
Herintroductie oorspronkelijke inheemse Zwarte Bij

zwartebijen_detail

Gezien de hulp die de bijen in Nederland goed kunnen gebruiken, wordt een deel van de donaties (die we ook krijgen via de verkoop van bijenwas producten) gebruikt voor de herintroductie van de oorspronkelijke inheemse Zwarte Bij in Nederland. Inmiddels zijn er hierdoor 16 Zwarte Bij volken in Nederland bijgekomen!

 
Donateurs
schoolbankWe kunnen ons voorstellen dat je door het lezen van de informatie over de projecten van Stichting De Moeder's Geuren enthousiast geraakt bent voor deze bijzondere projecten.
Het is mogelijk donateur of sponsor te worden van n van deze projecten. Je kunt zelf een project uitkiezen en aangeven van welk onderdeel je donateur of sponsor wilt worden.

19.10.2011: Stichting Wereldwinkel Brielle doneert 1500,= !