Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

Stichting De Moeder's Geuren is de stichting van de Moeder's Geuren wierook, die u kunt vinden op www.wierook.nl en winkel.wierook.nl

Home Encyclopedie Encyclopedie van Sociale Ontwikkeling

Encyclopedie van Sociale Ontwikkeling

Encyclopaedia on the process of Social Development

Een belangrijke activiteit van The Mothers’ Service Society, die de Stichting wil ondersteunen, is het samenstellen van een Encyclopedie van het Proces van Sociale Ontwikkeling. Dit proces is uitgewerkt in 394 principes. Onder elk principe komen verschillende facetten van het leven/de maatschappij aan de orde, zoals organisatie, institutionalisering, bevolking, geld etc. De encyclopedie omvat een uitvoerige Theorie van sociale ontwikkeling, in termen van geschiedenis, literatuur, maatschappij en leven, die de lezer in staat stelt zijn leven en werk vanuit een nieuw perspectief te zien. Toepassing van de theorie zou ons in staat moeten stellen zonder uitzondering elk bekend probleem op te lossen. Het samenstellen van een dergelijke encyclopedie is nog niet eerder ondernomen.

Het uitvoeren van een dergelijk omvangrijk project zou ondenkbaar zijn zonder het bestaan van Internet. Nochtans vraagt dit project veel menskracht. Een initiatief dat de Stichting de Moeder’s Geuren graag wil ondersteunen.
De laatste ontwikkelingen treft u aan op humanscience.wikia.com.